Naturfag er her!

Siden alle dere der ute sikkert har fått Triks og slagord og Rist det av deg på hjernen, og begynner å bli lei av det, tenkte vi det var på tide med ei ny låt. I anledning jordas mulige undergang, Frps mulige regjeringsmakt og Globaliseringskonferansen 2008 slipper vi singelen Naturfag. Låta, som er produsert av Jester, kommer sammen med en nymastra utgave av Rist det av deg, og som rosinen i kransepølsa har vi lagt ved videoen til Triks og slagord. Singelen blir delt ut gratis til de deltakerne på Globaliseringskonferansen som overnatter på Majorstua skole. Alle andre kan få den for 30 spenn (inkl. frakt) fra kontakt@hankogmari.no.

Ellers skal vi også spille under Globaliseringskonferansen, nærmere bestemt på Majorstua Skole lørdag 8. november. Dørene åpner 19.45. Regner med å se deg der!

3 kommentar to “Naturfag er her!”

 1. Thorbjørn Says:

  Hank og Mari! Jeg synes at sangene deres er fine, men hva er greia med å gi ut singler hele tida? Får liksom ikke så mye for pengene.. Håper det kommer noe mer snart. Stå på videre!

 2. Hank & Mari Says:

  Takktakk!
  Man får jo tross alt to låter og en musikkvideo til odel og eie for kun 20 spenn! Og hvis man skal på Globaliseringskonferansen i helga har man jo mulighet til å få alt helt gratis!

  Men mer blir det etterhvert! Album kommer til våren. Vi lover!

 3. Casper DiNapoli Says:

  Tjallogbeis!? Tricks og slagord var ikke verst, men naturfag fungerte ikke helt. Eller? Peace out!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: