Advokatene ut av fildelinga!

urospredere
Vi slipper i dag låta Urospredere på hankogmari.no i anledning premierevisningen av filmen med samme navn på Cinemateket i Oslo i kveld. Sangen brukes under rulleteksten i filmen, og vil også bli framført live på kveldens premiere. Her får dere altså vårt budskap når det gjelder fildelingsdebatten:

– Poenget vårt er at det er problematisk når situasjonen er at begge parter sitter i hver sin skyttergrav. Vi mener det er på tide å legge ned våpna og finne en løsning, hvis ikke blir Hank & Mari nødt til å finne fram kanonen. For nesten ingen tjener på at ting holder fram som i dag, fildelere blir kriminelle og platebransjen framstår utdatert. De eneste som tjener på at ting fortsetter som nå er jo faktisk advokatene til begge parter, sier Mari.

– Tidligere har man kun spredd musikk, film og slikt. Vi tenkte å bli de første skikkelige urosprederene innenfor fildeling. Derfor gjør vi alt vi kan nå for å finne nye brannfakler vi kan kaste inn i debatten. Den første konklusjonen vi har kommet til er at det er advokatbransjen må få skylda for at fildelingsdebatten står stille. Ved å finne en løsning ville de jo gjort seg selv overflødige. Vårt krav er: Advokatene ut av fildelinga, avslutter Hank.

Last ned låta her.

Kom på premiere i kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: